Skip to main content

Zakelijke en privé-evenementen in Italië

italy wedding services

Relais

Relais Residence is goed gebanlanceerd voor elk nummer van aantal deelnemers voor de specifieke behoeften: van de drukste zakelijke evenementen tot vergaderingen met de minste eisen.
Relais Residance heeft 4 meeting rooms met een capaciteit van 10 tot 250 stoelen. De suggestieven basiliek met fresco’s uit 11(XI) eeuw na Christus biedt een uitzonderlijke kans, unieke en buitengewone mogelijkheid die geschikt is voor elk vergaderniveau: congressen, seminars en zakelijke bijeenkomsten.
Verder keurt het Relais Residence de gastvrijheid goed tijdens de zakelijke bijeenkomsten, het bereiden van zakenlunches en een heerlijk buffet in de meest geschikte ruimtes voor de georganiseerde evenementen.

Extra activities

 • Wine tasting

 • Wellness & SPA

 • Olive Tasting


Hotel

Als u op zoek bent naar een originele oplossing om uw zakelijke bijeenkomst of incentieve in Piemonte te organiseren, dan is dit de beste ruimte voor een exclusieven buyout waarmee u kunt genieten van alle kamers, suites en gemeenschappelijke ruimtes, inclusief het solariumterras voor momneten van ontspanning en de Bucefalo-Room, die kan worden ingericht voor vergaderingen met koffiepauzes en sociale ruimtes.

Deze veelzijdige ruimte dankzij de grote raampartijen snel kan worden omgebouwd tot een comfortabele vergaderruimte met natuurlijk daglicht. Afgevaardigden kunnen ook genieten van een koffiepauze.

De Bucefalo-kamer biedt verschillenden indelingsoplossingen en beschikt over Wifi en videofaciliteiten.”

Dit is de ideale ruimte om kleine evenementen, vergaderingen, workshops en trainingen te organiseren

Extra activities

 • Wine tasting

 • Truffle Hunting

 • Nordic Walking Experience

 • Hire an E-Bike

 • Helicopter Tour


Borgo

borgo-la-chiaracia-events

Kwaliteit, innovatie en integratie van systemen en diensten zijn onze voorstellen voor een nieuw tijdperk van vergaderen.

De slimme technologische oplossingen zijn praktisch overal in de Borgo

geïnstalleerd en staan echt ten dienst van mensen zonder ruimtes binnen te dringen of onze vrijheid om te ontspannen te beperken.

Dankzij de infrastructuur van Borgo kunnen veel applicaties buiten de vergaderruimte worden gebruikt om nieuwe formaten te creëren voor exclusieve en innovatie evenementen. Buitenruimtes in onze prachtige tuin zijn te boeken.

In dit tijperk van slimme technologieën presenteren we met genoegen onze Meeting Area in Borgo, waar de concepten samenwerking, virtualisatie en visuele en videocommunicatie tastbaar zijn geworden.

Kwaliteit, innovatie en integratie van systemen en diensten zijn onze voorstellen voor een nieuw tijdperk van vergaderen.

Cloud, internet of Things, AI en Augmented Reality breiden allemaal de functionaliteit van onze vergaderruimten uit en bieden oplossingen  waardoor zakelijke evenementen uniek en onvergetelijk worden.


 • TEAM BUILDING

 • bachelor party

 • cultural event

 • Family reunion

 • Jubileum

Ik help je bij het zoeken van jouw ideale locatie en maak van uw zakelijk of privé evenement een unieke ervaring

U wordt geïnspireerd door de vele mogelijkheden die Italië biedt van wijnproeverij tot mindfulness retreat.

U zult de vriendelijke ontvangst van de Italiaanse mensen ervaren, u proeft de typische gerechten en u zult versteld staan van onze adembenemende landschappen

Willen jullie meer informatie?

Stefania helpt jullie graag verder

of invullen het formulier

Get in touch

Stefania plant, organiseert en regelt jullie hele bruiloft. 

Office 106
Bavincklaan 7 - 1183AT Amstelveen - The Netherlands

M: +31 (0)6 48578589
T: +31 (0)20 299 6544
E: contact@italywedding.nl


Stefania Pagliarini is registered at the Dutch Chambers of Commerce | KvK 34381487