• Engels

Trouwlocaties in Italië

Luxe, romantisch, landelijk.

Wilt u een Italiaanse bruiloft met een vleugje luxe?

Een villa is de perfecte oplossing om de bruiloft en de receptie op één locatie te doen. De meeste villa’s waarmee we samenwerken komen in aanmerking voor zowel een symbolische als een wettelijke bruiloft. In een paar villa’s is het ook mogelijk om een religieuze ceremonie te houden.

Wilt u een romantisch Italiaanse bruiloft?

Dan raden wij aan om te kiezen voor de romantische setting van een kasteel. Het Gardameer is bekend om haar Scaliger kastelen met prachtig uitzicht over een van de kleine karakteristieke havens of het Gardameer zelf. In Emilia Romagna en Marche hebben we ook prachtige kastelen.

Wilt u een landelijke bruiloft?

Overal in Italië is het platteland geweldig! Onze boerderijen verwelkomen hun gasten met de warmte alsof je thuis komt. Italy wedding werkt samen een boerderij die helemaal gerenoveerd is in Provençaalse stijl. Je kunt hier genieten van de lokale keuken en de boerderij heeft een agri-camping.

Welke bruiloft past het beste bij jullie?

Ontdek locaties


 

Catering & Banqueting

Menu’s op maat gemaakt naar uw smaak.

Onze professionele catering organiseert onvergetelijke trouwrecepties. Het team van koks maakt een verfijnd menu met als uitgangspunt uw wensen en smaak.

Welk menu heeft uw voorkeur?

Contact


 

Italiaanse stijl

Elegantie, sfeer, exclusiviteit.

Bloemen, planten, kleuren, vormen, decoraties en geuren worden bestudeerd en naar de wens van het bruidspaar zorgvuldig gekozen. Bloemen zorgen voor sfeer en maken uw bruiloft compleet. Alle creaties worden gemaakt met een typische passie en elegantie van ‘Made in Italy’ om te zorgen dat elke ceremonie onvergetelijk wordt.

Laat ons u meenemen naar onze Italiaanse tuin!

Contact


 

Foto&Video

Uw onvergetelijke momenten.

Onze professionele fotograaf zal u mooiste dag zo goed mogelijk vastleggen. U kunt kiezen voor een fotoshoot naar voorkeur: traditioneel, modern of een fotojournalistieke stijl, waarbij de nadruk ligt op ‘losjes’. Uw foto’s zijn de constante herinnering aan een onvergetelijke Italiaanse bruiloft.

Your wedding re-imagined

Contact

Load more