• en

Trouwlocaties in Italië

Luxe, romantisch, landelijk.

Wilt u een Italiaanse bruiloft met een vleugje luxe?

Een villa is de perfecte oplossing om de bruiloft en de receptie op één locatie te doen. De meeste villa’s waarmee we samenwerken komen in aanmerking voor zowel een symbolische als een wettelijke bruiloft. In een paar villa’s is het ook mogelijk om een religieuze ceremonie te houden. Italy wedding werkt onder andere samen met een landelijke villa diep in het bos, op het platteland vlakbij Lazise, aan het Gardameer. Het is een park van 3 hectare met zwembad, een ideale locatie voor het organiseren van een symbolische bruiloft met receptie.

Wilt u een romantisch Italiaanse bruiloft?

Dan raden wij aan om te kiezen voor de romantische setting van een kasteel. Het Gardameer is bekend om haar Scaliger kastelen met prachtig uitzicht over een van de kleine karakteristieke havens of het Gardameer zelf.

Wilt u een landelijke bruiloft?

Overal in Italië is het platteland geweldig! Onze boerderijen verwelkomen hun gasten met de warmte alsof je thuis komt. Italy wedding werkt samen een boerderij die helemaal gerenoveerd is in Provençaalse stijl. Je kunt hier genieten van de lokale keuken en de boerderij heeft een agri-camping.

Welke bruiloft past het beste bij jullie?

Ontdek onze locaties


 

Catering & Banqueting

Menu’s op maat gemaakt naar uw smaak.

Onze professionele catering organiseert onvergetelijke trouwrecepties. Het team van koks maakt een verfijnd menu met als uitgangspunt uw wensen en smaak.

Welk menu heeft uw voorkeur?

Contact ons


 

Italiaanse stijl

Elegantie, sfeer, exclusiviteit.

Bloemen, planten, kleuren, vormen, decoraties en geuren worden bestudeerd en naar de wens van het bruidspaar zorgvuldig gekozen. Bloemen zorgen voor sfeer en maken uw bruiloft compleet. Alle creaties worden gemaakt met een typische passie en elegantie van ‘Made in Italy’ om te zorgen dat elke ceremonie onvergetelijk wordt.

Laat ons u meenemen naar onze Italiaanse tuin!

Contact ons


 

Foto&Video

Uw onvergetelijke momenten.

Onze professionele fotograaf zal u mooiste dag zo goed mogelijk vastleggen. U kunt kiezen voor een fotoshoot naar voorkeur: traditioneel, modern of een fotojournalistieke stijl, waarbij de nadruk ligt op ‘losjes’. Uw foto’s zijn de constante herinnering aan een onvergetelijke Italiaanse bruiloft.

Your wedding re-imagined

Contact ons

 

 

We zijn weddingplanners en helpen de bruisparen met hun voorbereidingen en uitvoer van hun huwelijk.
Alle onze service is op maat gemaakt naar uw wensen en budget om te zorgen voor de perfecte dag.

Willen jullie meer informatie?

Mail naar Stefania contact@italywedding.nl

Of Ontdek wat wij doen

error: Behind the content there are a lot of work so, please, ask further details sending an email at contact@italywedding.nl - We will appreciate that, Stefania.